Over Anabel Schellekens


Image
"Energie krijg ik als mensen samenkomen en er daaruit iets ontstaat. Als ik deel kan uitmaken van een creatief proces. Als ik mijn kunnen kan inzetten in een groeiproces of momenten creëer waarin iemand zich helemaal goed in zijn vel voelt. Dat geeft me een boost."
Anabel schellekens

Van wetenschappen naar verbinding via beweging 


Als kind was dansen al mijn passie, toch koos ik voor een wetenschappelijke richting. Na mijn studies burgerlijk ingenieur fysica voelde ik dat er iets niet klopte en ging ik voor mijn droom: verbinden met mezelf, met de wereld en met anderen door te dansen.

Bij de artistieke projecten die ik maak dicht bij het publiek is de drijfveer er om mensen te bewegen door beelden en emoties. Tijdens mijn dansopleiding ontwikkelde ik een fascinatie voor het lichaam en voor de energetische kracht die je met beweging en handopleggingsoefeningen kan bereiken. Dit was de aanleiding om een opleiding Shiatsu massage te volgen. Van cliënten kreeg ik feedback over helende handen.

Door een periode van fysieke burn out 14 jaar geleden, moest ik van nul terug opbouwen en kwam ik in contact met Pilates, Mindfulness, Brain Gym, Somato-Psychopedagogie, Live the Connection, ... 

Met al deze vaardigheden en inzichten wil ik mensen ook letterlijk in beweging zetten.

Door mijn professioneel parcours van hedendaagse dans (25 jaar), shiatsu massages (11 j) en Do-in meridiaanyoga (11 j) heb ik een eigen taal ontwikkeld.

Deze taal verbindt via bewegingZo laat ik jou in een een-op-eenbeweegsessie de vrijheid in je lichaam voelen.

Zo laat ik jou met yogalessen de vrijheid, de energie en de ontspanning in je lichaam ervaren.

Zo geef ik massages wanneer je nood hebt aan me-time of tot rust komen.

Zo maak ik zonder woorden connectie met mensen met dementie via hun lichaam.

Ook zorgverleners leer ik fysiek luisteren naar hun patiënten.

    Meer info? Contacteer me!