Laat je bewegen

Image

In een sessie Bewogen raak ik je aan met mijn handen, creëer vertrouwen, en ga op die manier op zoek naar beweging. Je hoeft zelf niets te doen, je volgt en je kan loslaten. Zo voel je de beweging ontstaan.  Begeleid door muziek ontstaat zo een dans op maat van je eigen lichaam, los van leeftijd en binnen je fysieke mogelijkheden.

Bewogen gaat over  loslaten en meegevoerd worden. Over je lichaam in beweging voelen en hoe heilzaam dat kan zijn.

 • het plezier van bewegen (her)ontdekken
 • vrij voelen
 • bewegen als een danser
 • bewogen worden door je lichaam

Een heerlijk ME- of WE-TIME moment


Hoe maak ik een afspraak?


 • 1. Telefonisch of vul de inschrijfpagina in

 • 2. Je krijgt via e-mail een bevestiging

  “Ik wil het nog 100 keer doen. Zo zalig was het!”

  CARLOTTA

  “Bewogen is een zalige combinatie van vertrouwen geven, vrijheid voelen maar ook intimiteit en contact maken. Het is als gewichtloos worden in het water en plots voel je je dan als een échte danser.  Bewogen is als een droom waar uit het zalig ontwaken is."

  Veerle Van Schoelant

  “De danseres gaf me het gevoel tien minuten lang van de wereld te zijn. Leiden of geleid worden, het speelde geen rol. Mijn lichaam kon zich eindelijk nog eens concentreren op datgene waar het echt voor gemaakt is: ontvangen en iets teruggeven, in een evenwichtige balans.” 

  JO ROETS
  Image

  Wie coacht jou?


  Anabel Schellekens - eigenares Bewogen.be
  • Anabel Schellekens

   Dans en beweging is mijn passie.

  • Coach & Docent

   lk gebruik mijn expertise om je het welzijn van beweging en rust te laten ervaren, en om lichaamswijsheid op te bouwen.

  • Danseres & Choreografe

   25 jaar professionele ervaring in hedendaagse dans en release technieken